Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τούρτα έκπληξη με σάλτσα μανταρίνι

Πώς να φτιάξετε ένα κέικ έκπληξη με σάλτσα μανταρίνι;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Ας ψήσουμε πρώτα το κέικ μας. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά και τη ζάχαρη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε ξανά.
  2. Ρίχνουμε το γουδί που ετοιμάσαμε στη φόρμα του κέικ που έχουμε λαδώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να αναστενάζει το κέικ.
  3. Όσο το κέικ μας ψήνεται και κρυώνει, ετοιμάζουμε τη σάλτσα μανταρίνι.
  4. Βάζουμε τα απαραίτητα υλικά για τη σάλτσα μανταρινιού σε κατάλληλη κατσαρόλα και τη βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να πήξει. Παίρνουμε τη σάλτσα μας που έχει γίνει πηχτή σε άλλο μπολ και αρχίζουμε να ετοιμάζουμε την πουτίγκα.
  5. Παίρνουμε όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο και τη βανίλια σε μια κατσαρόλα κατάλληλη για πουτίγκα και τη βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντάς την μέχρι να πήξει.
  6. Προσθέτουμε το βούτυρο και τη βανίλια στην πηγμένη πουτίγκα, ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά. Ας πάρουμε την πουτίγκα μας σε άλλο μπολ.
  7. Ας χαράξουμε προσεκτικά τη μέση του κρύου κέικ μας με τη βοήθεια ενός μαχαιριού και ενός κουταλιού.
  8. Στη συνέχεια, γεμίζουμε τη μέση του κέικ μας με τη βοήθεια ενός κουταλιού από την πουτίγκα μας.
  9. Το περιχύνουμε με τη σάλτσα μανταρινιού. Και μπορείτε να διακοσμήσετε και να σερβίρετε την κορυφή όπως θέλετε. Δεν. Μπορείτε να ετοιμάσετε μια όμορφη μανόλια από κομμάτια κέικ με αυξανόμενη πουτίγκα και σάλτσα μανταρίνι. Απολαύστε το γεύμα σας ????.

Συνταγή κέικ έκπληξη με σάλτσα μανταρίνι με φωτογραφία

Τούρτα έκπληξη με σάλτσα μανταρίνι

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button