Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ρυζόγαλο Bakery (όπως εστιατόρια)

Πώς να φτιάξετε συνταγή για ρυζόγαλο (όπως τα εστιατόρια);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Μοιράζομαι ένα πεντανόστιμο ρυζόγαλο στην πλήρη συνοχή του, το έχω φτιάξει πολλές φορές και είναι ένα ρυζόγαλο που έχει λάβει πλήρη βαθμολογία από όλους. Θα έλεγα να το δοκιμάσω οπωσδήποτε.

Πρώτα το βράζετε με νερό τόσο ώστε να σκεπάζει το ρύζι, το στραγγίζετε και μετά βάζετε το γάλα στη φωτιά και προσθέτετε τη ζάχαρη και το ρύζι. Ανακατεύουμε μέχρι να βράσει στη φωτιά, φροντίζουμε να περιμένουμε στην πρέσα για να μην πιάσει τον πάτο, μετά χτυπάμε το άμυλο καλαμποκιού, τους κρόκους αβγών με ένα ποτήρι νερό και ανακατεύουμε σιγά σιγά στο γάλα που βράζει. Προσθέστε το, προσθέστε τη βανίλια αν θέλετε. Θα είναι σαν τη συνοχή της σούπας, τότε όταν πάρει βράση, κατεβάστε αμέσως από τη φωτιά και γεμίστε το σκεύος της κατσαρόλας σας, κατά προτίμηση από τον πάτο. Τοποθετήστε το στο ταψί και γεμίστε το με αρκετό νερό ώστε να φτάσει τα μισά της κατσαρόλας και ψήστε για 30-40 λεπτά μέχρι να κάψει. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε το φούρνο από καιρό σε καιρό. Σερβίρουμε με κανέλα ή φουντούκι αφού κρυώσει, απολαμβάνουμε.

Ρυζόγαλο φούρνου (όπως τα εστιατόρια) Συνταγή με φωτογραφία

Ρυζόγαλο Bakery (όπως στα εστιατόρια)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button