Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εύκολη τούρτα

Πώς να φτιάξετε μια εύκολη συνταγή για κέικ;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σας κυρίες. Σας έχω μια υπέροχη συνταγή για πουτίγκα. Το μοιράστηκα ως τούρτα, αλλά το φτιάχνω πάντα όταν η αγαπημένη μου θέλει πουτίγκα και ο γιος μου κάτι γλυκό. Οι διαστάσεις είναι ακριβείς. Μην το κάνετε περισσότερο ή λιγότερο, αλλά αν θέλετε να το αυξήσετε μπορείτε να το κάνετε σε διπλά μεγέθη, σας προτείνω να το κάνετε σε διπλά μεγέθη γιατί είναι ένα γλυκό που γίνεται καλύτερο όσο κάθεται στο ψυγείο ???? Όσο για το συνταγή;

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τα αυγά, το αλεύρι, το άμυλο, τη ζάχαρη, το κακάο. Ανακατεύουμε και ανάβουμε το κάτω μέρος της εστίας.
  2. 15 λεπτά αφού αρχίσει να βράζει, σπάμε το βούτυρο και το πικρό και το ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη βανίλια και σβήνουμε τη φωτιά. Αν υπάρχει σβολιασμός, μπορείτε να το περάσετε από το μπλέντερ.
  3. Τακτοποιούμε τα μπισκότα σε δύο στρώσεις σε κατάλληλο ταψί (μπορεί να είναι τετράγωνο ή στρογγυλό, αλλά αν είναι τετράγωνο θα είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσουμε τα μπισκότα) και περιχύνουμε τα μπισκότα με όλη τη ζεστή πουτίγκα.
  4. Όταν βγει η φωτιά, θρυμματίζουμε με τα χέρια μας δύο πακέτα μπισκότα ή τα περνάμε από το rondo και σκεπάζουμε το κέικ μας με μπισκότο σε σκόνη. Έτοιμο για σερβίρισμα αφού ξεκουραστεί στο ψυγείο για 5-6 ώρες. Καλή όρεξη????

Εύκολη συνταγή για κέικ με φωτογραφία

Εύκολη τούρταΕύκολη τούρτα
Εύκολη τούρταΕύκολη τούρτα
Εύκολη τούρταΕύκολη τούρτα
Εύκολη τούρταΕύκολη τούρτα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button