Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνταγή για επιδόρπιο με τριαντάφυλλο

Πώς να φτιάξετε ένα επιδόρπιο τριαντάφυλλο με σερμπέ;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πάρτε μια από τη ζύμη του μπακλαβά και απλώστε την στον πάγκο.
  2. Διπλώστε μια γωνία μικρή (τρίγωνο)
  3. Και αφήστε μια κουταλιά καρυδόψιχα εκεί, μετά ελάτε στο σημείο που βάζετε την καρυδόψιχα μικρώνοντάς την από τη γωνία ακριβώς απέναντι από τη γωνία που διπλώσατε και κλείστε την άκρη της πάνω στο καρύδι.
  4. Στη συνέχεια, κρατήστε το ακριβώς στη μέση, παίρνει σχήμα φιόγκου, μετά όταν το γυρίσετε ελαφρά, βάλτε τις δύο άκρες στο κάτω μέρος.
  5. Παίρνει ήδη σχήμα αμέσως, μετά το βάζουμε στο ταψί και λιώνουμε τη μαργαρίνη και το λάδι, όχι πολύ ζεστό.
  6. Τα περιχύνουμε από μια κουταλιά της σούπας, τα ψήνουμε στο φούρνο, τα περιχύνουμε με το σιρόπι με ζεστό γλυκό τριαντάφυλλο και διακοσμούμε με φιστίκια στη μέση.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φίλοι μου θα βγάλω ένα βίντεο και θα σας δείξω πως να το φτιάξετε το συντομότερο, μην ανησυχείτε, αν φτιάξετε ένα πολύ απλό και κομψό γλυκό από το βράδυ και το τυλίξετε σε αλουμινόχαρτο, φαίνεται πολύ ωραίο καθώς μόλις στεγνώσει. Σας προτείνω να το δοκιμάσετε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button